Laatste trends voor de slaapkamer

Op zoek naar een nieuwe sfeer in je slaapkamer? Een ander Dekbedovertrek kan al een heel verschil maken!  Daarnaast kun je ook eens verwisselen van kussentjes, accessoires of zelfs een muur net een ander tintje geven. Zo lijkt het net of je een geheel nieuwe slaapkamer hebt maar hoef je niet de boel te gaan verbouwen! De slaapkamer mag in ieder geval niet vergeten worden!

Een slaapkamer dient tegenwoordig voor veel meer dan alleen om in te slapen. De sleepkamer is steeds meer een complete leefruimte met je bed als middelpunt. Je wilt er in relaxen, je kleren rustig uitzoeken, romantisch samenzijn maar natuurlijk ook nog steeds slapen! De meubels die in de slaapkamer staan dienen dus ook nog steeds erg flexibel te zijn. Waar voorheen totale slaapkamers werden aangekocht met alles in dezelfde stijl wordt nu wat losser gecombineerd met verschillende kleuren en materialen.

Wat echt de mode is op slaapkamergebied is de badkamer bij de slaapkamer betrekken. Zoals je ook ineens eetkeukens kreeg met de keuken in de woonkamer heb je nu mooie badkamers die zich eigenlijk min of meer in de slaapkamer bevinden. Vooral als j e slaapkamer en badkamer beiden niet al te groot zijn kan dit een goed idee zijn. Belangrijk is wel dat je goed kunt ventileren.

Daarnaast is een walk-in closet het helemaal. De inloopkast een ook een goedde oplossing voor een kleine ruimte die je eigenlijk niet echt gebruikt. In plaats van de kamer helemaal vol te zetten met grote logge kasten kun je ook allerlei systemen op de wanden aanbrengen zodat je alles simpel kunt pakken en meteen in een oogopslag ziet wat er allemaal hangt. Zet er een hocker bij en je zit in je eigen kledingwinkel!