Siemens TK589NL ideale gast in uw huis!

Koffie wordt steeds belangrijk. In deze drukke tijden waarin alles maar gehaast en snel moet is het moment waarop koffie wordt gedronken een heerlijke rustig momentje om van te genieten.  Natuurlijk wilt u ook wel eens snel een bakje koffie drinken als u haast heeft en daarom is de Siemens TK589NL zo ideaal. Buiten zijn ideale vormgeving die in elke soort keuken past is hij erg handig in gebruik en krijg je natuurlijk ook nog eens een lekker bakje koffie!

Naast alleen koffie zetten kan de Siemens TK589NL Nog meer. Zo kun je kiezen uit drie verschillende standen voor de sterkte van je koffie. Van milde koffie tot sterke koffie, ideaal als u even een oppepper nodig heeft of s ’avonds juist een milde bak wilt drinken. Naast de drie standen voor de sterktes kunt u ook kiezen uit drie verschillende temperaturen. Op deze manier kunt u als u haast hebt een minder warme kop koffie drinken zodat u snel weer verder kunt gaan en als u wat meer tijd heeft kunt u genieten van een lekker warme kop koffie.

Naast koffie kunt u er ook gewoon heet water mee bereiden, een espresso maken, een cappuccino of een heerlijke latte macchiato. De Siemens TK589NL heeft een Melkschuimfunctie zodat u heerlijk melkschuim kunt maken en zo een lekkere cappuccino heeft. De koffie uitloop is in hoogte verstelbaar dus deze is geschikt voor ieder soort kopje of mok. Het waterreservoir bevat een inhoud van 1,8 liter dus u dient niet contant het water bij te vullen. Kortom: de Siemens TK589NL is een ideaal apparaat in uw keuken!