D-light kaarsen in je wooninterieur

De kaarsen die u op de afbeelding ziet zijn de nieuwe hippe waxinelichtjes van D-light. Deze sfeervolle, kleurrijke en vrolijke kaarsjes zijn een erg leuk cadeau idee, maar ook leuk om aan je eigen woninginrichting toe te voegen. Door de nieuwe doorschijnende verpakkingen van D-light komen de kaarsjes beter tot hun recht, waardoor het geheel ook veel leuker als cadeau kan worden geschonken.
Het is een geheel nieuw cadeauconcept van D-Light waarbij drie waxinelichtjes in hippe kleuren met bijbehorende glazen houders in een doorzichtige verpakking worden aangeboden voor maar 2,99 euro. Met deze giftset kun je ongetwijfeld veel mensen verrassen.

Er zijn verschillende collecties van D-light waarbij de Barok collectie een van de uitblinkers is. Deze kaarsjes zijn uitermate geschikt om uw woninginrichting te sieren tijdens de feestdagen.
Het unieke van D-Light candles is dat deze waxinelichtjes minimaal 4,5 uur stralen waarbij een illustratie te zien is op het waxinelichtje. Deze afbeelding is op een speciale folie gedrukt, waardoor deze afbeelding niet zal verbranden. De afbeelding blijft tot het einde intact en door deze afbeelding blijft de vlam laag waardoor er ook een langere brandtijd is.