Trendy wijnrekken

In Nederland wordt steeds meer en meer wijn gedronken. Naast dat er steeds meer innovatieve wijnconcepten door Nederlanders worden bedacht, wordt er ook steeds vaker een lekker glaasje wijn gedronken. Uit een onderzoek van Productschap Wijn blijkt dat er meer dan 3 miljoen Nederlanders elke dag een glas wijn drinken. Gemiddeld drinken we in Nederland 21,6 liter wijn per jaar, dat is zo´n dertig flessen per persoon. Dat was slechts de helft in 1975.
Door het groeiende aantal wijnfans is er ook op het gebied van woontrends steeds meer vraag naar wijnaccessoires. Mensen willen de mooiste en beste flessen wijn op een goede plek bewaren en willen er ook graag een aantal op voorraad hebben. Hiervoor worden speciale wijnrekken gebruikt. Van Abbevé maakt unieke design wijnrekken, die erg praktisch zijn als opbergruimte en daarnaast erg goed passen bij een trendy wooninterieur. De wijnrekken worden met de hand gemaakt en er wordt alleen van gerecycled materiaal gebruik gemaakt.
Op de foto ziet u een voorbeeld van een wijnrek van steigerhout. Het ontwerp is geinspireerd op het Franse Champagne rek. Men kan er 30 flessen in bewaren of presenteren en is naast praktisch ook erg decoratief. Dit rek is gemaakt van robuust steigerhout en kan eenvoudig en veilig met twee stalen hoekankers worden bevestigd. Het gebruik van robuust steigerhout is hét handelsmerk van Van Abbevé.
Van Abbevé maakt naast wijnrekken ook nog andere accessoires die op wijn geinsprieerd zijn. Met deze producten zul je ook zeker je wooninterieur kunnen laten opleven.