Inbraakpreventie tips

Voor uw eigenlijk gemoedsrust is het fijn om uw huis goed beveiligd te hebben. Hiervoor hebben we enkele tips wat u kunt doen om uw huis beter tegen inbraak te beveiligen. Zeker met de vakantieperiode in het zicht is het fijn om wat extra aandacht aan de veiligheid van uw woning te besteden.slotenmaker
-Probeer altijd wat spullen op tafel te laten liggen, zoals een krant, boek of een glas. Hierdoor straalt de woning uit dat hij bewoond is.
-Probeer bij uw huis vooral de buitendeuren vrij te houden van struiken of bomen. Inbrekers kunnen zich hier namelijk makkelijk achter verschuilen.
-Laat een professionele slotenmaker uw raam- en deursloten monteren. Dit kunt u bijvoorbeeld laten doen door inbraakproof.nl waar u een slotenmaker Rotterdam, Breda, Delft, Leiden, Zoetermeer etc vindt.
-Wanneer u op vakantie gaat, zorg er dan voor dat u de koelkast niet open zet om te luchten. Hierdoor ziet een inbreker namelijk dat u op vakantie bent.
-Wanneer u een LCD tv heeft, probeer deze dan aan de muur vast te monteren zodat het voor inbrekers een stuk lastiger wordt om de televisie te stelen.
-Heeft u buiten een stopcontact? Sluit deze dan af, inbrekers kunnen deze namelijk gebruiken om machines aan te sluiten waarmee ze uw woning kunnen openen.
-Zeg ook nooit dat u op vakantie bent op een antwoordapparaat of voicemail.
-Een schrikmelder of een bewegingsmelder bij uw buitendeur zorgt ervoor dat inbreken lastig wordt en inbrekers worden afgeschrokken.
-Inbrekers gebruiken vaak vuilniscontainers om ergens op te klimmen, probeer deze als het kan binnen in de schuur te plaatsen.