Design fauteuils – een ervaring!

De comfortabele Design fauteuils van BoConcept.nl ogen niet alleen comfortabel maar geeft men ook de ervaring van ultieme luxe en rust. Daarnaast zijn de fauteuils verstelbaar in diverse kantelfuncties die gemakkelijk van posities kunnen veranderen. Dit is dus zeer praktisch voor een ieder. Neemt u geen genoegen met een alleen een fauteuil? dan kunt u gerust een bijpassende voetenbankje er bij te bestellen.

Voor het ontwerpen van de vele design fauteuils hebben de designers in de afgelopen jaren een heleboel creatie ideeën en stijlen moeten verzamelen. Zij halen met name hun inspiratie uit de retro stijl van de jaren zestig. Hiermee willen designers hun meubelen een look geven die de gebruiker het gevoel geeft terug te zijn in het verleden. Let wel op dat het product slecht invloeden heeft van het soorten stoelen gebruikt in de jaren zestig.

Daarnaast zijn er ook een aantal design fauteuils die de nadruk leggen op een mix tussen het verleden en de toekomst. Hiermee wil de designer het uiterste van hun kunnen laten zien en zodoende het publiek  te kunnen imponeren en daarmee hun woningen geheel in design in te richten. Tevens is het bedoeld om een bredere doelgroep aan te spreken. Elke Design fauteuil is op een unieke wijze gemaakt en is in de ogen van veel mensen een kunstwerk.