Badkamer trends

De trends op het gebied van badkamers is de laatste tijd erg aan het veranderen. Mensen besteden tegenwoordig meer tijd in de badkamer dan vroeger en willen daarom ook meer comfort en ruimte. De mensen hebben daar ook veel meer geld voor over dan vroeger.

Wellness ruimte

Tegenwoordig wordt de badkamer steeds meer gezien als een wellnessruimte. Een regendouche, jacuzzi, ingebouwde muziek installaties en led verlichting is bijna niet meer weg te denken uit de wellness badkamers. Een sauna is vaak een dure investering en daarom wordt dit als alternatief gebruikt.

De vraag naar regendouches is groot maar mensen letten nog wel op het verbruik. Daarom is er ook een milieuvriendelijke versie van de regendouche, hierbij wordt minder water verbruikt dan normaal een regendouche zou verbruiken. Vooral badkamers met een heel strak design zijn in trek bij de consumenten. Bij de strakke design badkamers wordt er heel erg op de details gelet zoals luxe badkamerkranen, hoogglans zwarte met matzwart gemixte accenten en veel kleine maar toch belangrijke details.

Betaalbaar

Het lijkt er wel op dat er steeds meer uitgegeven wordt voor badkamers, maar aan de andere kant worden deze badkamers steeds meer betaalbaar. Je krijgt nu veel meer voor een kleiner budget, dus de luxe en wellness badkamers zijn niet alleen voor de rijkere klasse weggelegd.