Omheining rondom uw terrein

Een houten omheining om uw land en of huis is een goede manier om uw land goed af te rasteren, op een manier waarop het goed aansluit op de sfeer van het landschap. Wanneer u toch op zoek bent naar een weide afrastering of omheining is een houten omheining een goede investering in een onderhoudsarme toekomst van lange duur. paarden

Een omheining wordt normaal toegepast voor het omheinen van een weide, vooral zodat dieren niet van uw terrein kunnen ontsnappen. Daarnaast worden houten omheiningen ook wel gebruikt als afrastering van de woning, longeercirkel, stapmolen, paddock en rijbak. Een houten omheining is voor beoefenaars van de paardensport een onmisbaar iets. Door een omheining van hoge kwaliteit te gebruiken, kunt u zorgeloos van deze sport genieten.

Omheiningen kunnen van allerlei soorten hout worden gemaakt, er wordt vaak gekozen voor eiken-, lariks- of hardhout. Hardhout wordt vaak geprefereerd omdat hardhout een lange levensduur heeft. Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gekozen voor geimpregneerd hout, waarmee de levensduur aanzienlijk kan worden vergroot. Een omheining van geimpregneerd hout kan wel 25 jaar mee gaan, wat vergelijkbaar is met de levensduur van een hardhouten omheining.

Geplaatst in: tuin