Kaarsen

Bij het creëren van sfeer denk je al snel aan kaarsen. Het branden van kaarsen hoort bij gezelligheid en een sfeervolle avond of een romantisch diner.
Ook worden vaak kaarsen gebruikt om een gebeurtenis of persoon te eren en wordt ter nagedachtenis een kaarsje aangestoken.  Nederlanders zijn echte grootverbruikers en staan in de top drie van landen met het meeste aantal ontstoken kaarsen per hoofd van de bevolking. Met name rond kerst en in de koude donkere wintermaanden worden veel kaarsen gebrand.
Door de grote vraag is een grote verscheidenheid aan kaarsen ontstaan. Er bestaan verschillende middelgrote en grote kaarsenfabrikanten met een ruim assortiment in Nederland. Voor consumenten heeft dit als voordeel dat er een ruime keus is en de prijs van kaarsen relatief laag is.
Meegaand in de groei van de internethandel worden kaarsen ook steeds vaker online gekocht. VanKaarstotServet weet zich hierin sterk te onderscheiden en is met een assortiment van meer dan 1500 kaarsen, theelichten en fakkels de grootste kaarsenwinkel op het net. Naast het gehele assortiment Bolsius en Gouda Kaarsen heeft VanKaarstotServet ook gekleurde vlam kaarsen, bedrukte kaarsen, zweedse fakkels, d-lights, design kaarsen van Ambiente, kerkelijke kaarsen en sfeerhaarden in het enorme aanbod van sfeerproducten. Deze webshop is een echte aanrader voor iedereen die ervan houdt het gezellig te maken in huis, want in het enorme aanbod sfeervolle items vind je altijd wel leuke sfeerartikelen die een aanwinst zijn voor je interieur of leuk zijn als cadeau.