Design jouw zomer!

De zomer is dé ideale periode om jouw huis te (re)designen! Maar wat is nu lekker zomers en de trend voor 2013? Laten we beginnen met de kleuren voor 2013, niet alledaags maar zeker leuk om combinaties mee te maken. Van emerald groen tot een koperkleur, het kan allemaal in 2013. Emerald groen, een ideale kleur om een rustgevende omgeving uit te stralen. In 2013 is het toch wel dé trend om Scandinavische vormgeving in je woonkamer te hebben. Dit design kenmerkt zich door haar simpele, functionele vormgeving. Dit is vaak een mix van vele kenmerken en vaak heel betaalbaar. Niet onbelangrijk in deze crisistijd.
Design fauteuil
Bijvoorbeeld deze design fauteuil; een simpel design in combinatie met comfort. Door de draaifunctie kan de zitpositie makkelijk veranderd worden, maar verliest u de comfort niet. Deze stoel is tevens geheel naar uw wens aan te passen met diverse soorten stoffen en/of leders.

De natuurtrend

Van een interieur wil je blij worden, het moet je enerzijds energie geven, of je wilt tot rust komen. Een woonkamer/interieur kan dus van grote invloed zijn. Hierbij wordt de verbinding tussen mens en natuur steeds belangrijker. Zo wordt in de zomer de tuin een soort tweede woonkamer. Om de natuur ook terug te laten komen in de (woon)kamer, kan ook het Scandinavisch design gebruikt worden. Materialen als hout, leer en steen zie je hierin vaak terug komen. Met steeds meer planten en zelfs (kleine) bomen wordt de woonkamer volledig omgetoverd! Ook steeds meer vormgevers laten zich inspireren door de natuur!