Balkon inrichten

Wil je je balkon op een leuke manier inrichten? Dan kun je daarvoor bij veel verschillende winkels terecht. Voor leuke meubels kun je terecht bij verschillende tuincentra, maar bijvoorbeeld ook bij de Karwei, Gamma of andere doe-het-zelf winkels. Afhankelijk van de grootte van het balkon en de sfeer waarin je het wilt inrichten kun je verschillende kanten op.

Klein balkonklein balkon

Heb je een klein balkon, waarbij je creatief met de beperkte ruimte moet omgaan, dan is het leuk om een gezellig bistrosetje op het balkon te plaatsen. Door kleurrijke kussens voor de stoelen te kopen en wat leuke accessoires op een dienblad zoals kaarsen, kan het er al snel erg knus en gezellig uit zien.

Bloemen en planten

Om een natuurlijk buiten gevoel te krijgen mogen bloemen en planten natuurlijk niet ontbreken op een balkon. Heb je een klein balkon dan kun je bloemen en planten aan de muren hangen, of aan de reling van het balkon hekwerk. Wil je een vrolijk, kleurrijk en knusse balkon inrichting, dan kun je experimenteren met kleurrijke bloempotten in verschillende vormen, zodat je een speels tafereel creëert. Hou je meer van een strakke moderne inrichting, dan kun je mooie vierkante bloempotten gebruiken in combinatie met andere leuke accessoires zoals bijvoorbeeld een roestvrijstalen windlicht.

Geplaatst in: tuin