Lichtgevende bloempot

Lichtgevende bloempot voor buiten

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in je tuin? Overweeg dan eens lichtgevende bloempotten. Deze kunststof potten heb je in groot en klein, lang en kort of rond of vierkant. Alle vormen en maten zijn er.

lichtgevende bloempot

Verlichte grote bloempotten huren

Omdat deze grote bloempotten vaak erg prijzig zijn, is er ook de mogelijkheid om deze bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid te huren. Op deze manier kan je een tuinfeest extra sfeervol aankleden.

 

Verlichte vaas geeft je bloemen een boost

Naast lichtgevende bloempotten heb je ook lichtgevende vazen. Lichtgevende LED bollen, zijn ook sfeervolle stijlelementen die de tuin s ‘avonds mooi verlichten. Bij een vijverpartij zijn deze lichtgevende bollen ook erg mooi omdat ze dan in het water schijnen. Vaak zijn deze bollen spatwaterdicht en kunnen tegen een stootje.

lichtgevende bloempot

Design bloempot met LED voor in huis

We hebben het constant over de verlichte LED potten voor in de tuin, maar bedenk eens hoe ze binnen zouden staan! Als je bijvoorbeeld een hal hebt waar weinig sfeer is en geen stopcontacten zijn. Zet hier een mooie verlichte bloempot met een leuke plant op een tafeltje of op de grond, en je entree is direct veel sfeervoller!